0%

IZEC voor

Werkzoekenden

Chauffeursopleiding mét baangarantie?

Na je chauffeursopleiding meteen een baan? Ja, want ‘Ik zoek een chauffeur’ (IZEC) gaat dat stapje verder. Wat denk je van persoonlijke begeleiding? Je kennis vergroten door opleiding? En een job die jij graag wilt doen? Klinkt goed? Lees dat snel verder.

Verder kijken dan je cv

Je cv is maar een deel van wie je bent. We kijken vooral naar jou zelf: wat jij kunt en vooral wat jij wilt. Daarmee gaan we aan de slag. Zo wil de ene persoon vrachtwagenchauffeur worden, terwijl een ander begeleidt wil worden in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Misschien heb je een luisterend oor nodig of een beetje meer zelfvertrouwen. Stap voor stap gaan we zo richting je droomjob.

 

Word vrachtwagenchauffeur!

Kies voor baangarantie en word vrachtwagenchauffeur via IZEC. Want zoek je werk of een nieuwe uitdaging? Met de juiste opleiding en een coach die je steunt, zit je in no time lachend achter het stuur.

Rij je lekker voor jezelf met de vrachtwagen? Groot gelijk! Maar iemand die voor jou bemiddelt en helpt je agenda te vullen? Daarvoor reken je op IZEC.

Heb je nog een duwtje in de rug nodig? Wij verwennen onze medewerkers graag. Daarom verdien je credits vanaf het eerste uur dat je voor ons aan de slag gaat. Spaar en wissel ze in voor extra cursussen, kleding of andere leuke producten.

 

Duik de logistieke sector in

Is met de vrachtwagen rijden niet jouw ding? Ook in de logistieke sector zijn er heel wat openstaande jobs. Als magazijnmedewerker, orderpicker of transportplanner ben jij ook een belangrijke schakel in de logistieke ketting. Klop bij ons aan. Samen bekijken we welke job het beste bij jou past.

Versterk jij het IZEC-team?

Oké, je bent overtuigd: ‘Ik zoek een chauffeur’ is het uitzendbureau dat jij zoekt. Wat zijn de volgende stappen?

  • kennismaking: we voeren een gesprek bij een bakje koffie. Wie ben je? Wat kun je en wat wil je? 
  • plan van aanpak: wat gaan we voor je doen en hoe? Daarover maken we concrete afspraken.
  • video-introductie: je stelt jezelf voor op video. In een halve minuut vertel je wie je bent. Wij zijn jouw regisseur van dienst.
  • voorstelling aan bedrijven: we laten onze contacten weten dat jij staat te trappelen voor een baan. Is er een vacature vrij en pas jij binnen het profiel? Dan ligt de nieuwe job voor het grijpen.
  • plaatsing en begeleiding: je bent aan het werk! Toch houden we nog contact met elkaar. Heb je onze begeleiding nog nodig? Dan staan wij altijd voor jou klaar.

Breng zelf een teamlid aan

Een chauffeursopleiding met baangarantie? Dat gun je toch iedereen? Vertel het buren, vrienden of familie en wie weet staat er binnenkort 250 euro extra op je rekening.

 

Wat moet ik daarvoor doen? 

Nu je aan het werk bent via ‘Ik zoek een chauffeur’, weet je hoe een toffe job je leven kleur geeft. Deel je ervaringen met anderen en motiveer hen om ook lid te worden van het IZEC-team. Valt jouw naam tijdens het kennismakingsgesprek? En werkt de nieuwe medewerker 1000 uren? Dan verdien jij 250 euro netto extra.

 

Start de motoren

  • vrachtwagenchauffeur worden en meteen een baan
  • persoonlijke begeleiding en opleiding
  • werken met een tof team
  • credits opsparen en jezelf extra cursussen, kleding, … cadeau doen
  • 250 euro verdienen, iedere keer als je iemand nieuw aanbrengt

Waarop wacht je nog? Neem contact op en spring gauw binnen. De koffie staat klaar.

Begin hierboven met typen en toets enter om te zoeken.