0%

IZEC voor

Bedrijven

Jouw transport en logistieke vacatures, onze oplossing

Een goed team is de drijvende motor van je bedrijf. Vrachtwagenchauffeurs spelen een sleutelrol: zij staan in rechtstreeks contact met je klanten. Je wilt dus iemand die je team versterkt. Hoe vind je die gemotiveerde en bekwame medewerkers? ‘Ik zoek een chauffeur’ heeft het antwoord op deze vraag.

Chauffeurs als uithangbord

Zoek je versterking op korte of lange termijn, of iemand die je flexibel inzet? Eén ding is altijd onmisbaar: de juiste opleiding. Daarom (her)scholen wij onze medewerkers en begeleiden wij hen tijdens hun zoektocht naar werk. Ook daarna volgen wij hen kort op. Zo garanderen we een foutloze service waarbij onze chauffeurs:

  • je goederen op tijd aanleveren
  • verantwoord rijden en je lading correct behandelen
  • beleefd en representatief zijn

Zo worden onze mannen en vrouwen het uithangbord van jouw bedrijf.

’Ik zoek … een logistiek medewerker’

Wil je een perfecte levering? Dan moeten je goederen eerst de weg vinden naar de vrachtwagen. Daarvoor zorgt een logistieke afdeling. Logisch dus dat wij ook daarop inzetten. Magazijnier, orderpicker of transportplanner? ‘Ik zoek een chauffeur’ presenteert jou graag de geschikte kandidaat.

Van vacature naar medewerker

Je hebt een vacature voor je transport- of logistieke dienst. En je wilt ‘Ik zoek een chauffeur‘ inschakelen. Goed idee! Hoe gaat het in zijn werk?

  • Je bezorgt ons je vacature.
  • We komen op de koffie en gaan samen op zoek naar de vragen: wie, wat en waar?
  • We selecteren de juiste profielen. Van hen krijg je een cv met een videoboodschap als introductie. Daarna volgt het sollicitatiegesprek.
  • Past de kandidaat in je team? Dan pas teken je een overeenkomst met ‘Ik zoek een chauffeur’.

Waarop wacht je nog? Neem contact op en spring gauw binnen. De koffie staat klaar.

Begin hierboven met typen en toets enter om te zoeken.