0%

Even voorstellen

Wie wij zijn

Voor mensen, mét mensen

Soms hoef je het niet ver te zoeken. Mijn broer is zzp’er in de transportsector. Hij kaartte het grote gebrek aan goede vrachtwagenchauffeurs aan. Ik ben ondernemer in hart en nieren en herken mogelijkheden als ze zich voordoen. Bovendien merk ik dat een grote groep mensen op de arbeidsmarkt niet de kansen krijgt die ze verdienen. ‘Ik zoek een chauffeur’ was geboren!

Ik? Dat is Earl Tjin A Kiem, maar noem me gerust Tjin. Op mijn dertiende verhuisde ik vanuit Suriname naar Nederland. Ik groeide op zonder vader. Jonge Tjin was toen, mag je gerust zeggen, een ongeleid projectiel. Maar ik herpakte me, studeerde en deed ervaring op in het bankwezen en later als zelfstandige.

Om ook andere kinderen de kansen te bieden die ik zelf kreeg, zet ik me in voor stichting JINC. We begeleiden kinderen met diverse problemen in de leeftijdscategorie van 12 tot 17 jaar. Van daaruit groeide ook mijn interesse om mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt te helpen om hun weg te vinden. Door opleiding, persoonlijke begeleiding en soms gewoon een luisterend oor. Want samen sta je sterker.

‘Ik zoek een chauffeur’ is dus meer dan een uitzendbureau. We zijn een team en gaan altijd voor een win-winsituatie voor alle partijen.

 

Ikzoekeenchauffeur.com — KvK 72801913

Begin hierboven met typen en toets enter om te zoeken.